Pennfilm.se

Lilla Spöket Laban

Film 1. INGEN ÄR RÄDD FÖR LABAN
Pappa Spöke gör sig redo för att gå till spökjobbet, han visar sina bästa spökljud för Lilla Spöket Laban. Laban vill också låta rysligt farlig. Men när han försöker så kommer det bara snälljud ut. Laban själv däremot är rädd när han vandrar ensam i de mörka slottskorridorerna. Det är inte alltid så lätt att vara spöke när man är rädd för mörker.

Film 2. VAR ÄR LABOLINA?
Labolina underhåller familjen med roliga ljud när de äter middag. Så plötsligt är hon borta. Lilla Spöket Laban och Lillprins Bus försöker hitta Labolina. Hon syns ingenstans, men hon hörs.

Film 3. DROTTNINGENS KOMPIS
Drottningens kompis är på besök. Hon vill se slottets berömda spöken. Lilla Spöket Laban och Lillprins Bus bestämmer sig för att skoja med henne.

Film 4. VEM DÄR LABAN?
Lilla Spöket Laban och Lillprins Bus hittar mystiska spår i trädgården. Slottets vakthund Rufus hjälper dem att följa spåret. Är det ett monster de jagar?

Film 5. MILLIMINA ÄR BORTA
Labolinas docka – Millimina – är försvunnen och Lilla Spöket Laban och Lillprins Bus hjälper till att leta. Labolina som är duktig på att härma ljud är arg och vrålar som en hel blåsorkester. Alla på slottet – Pappa Spöke och Mamma Spöke, Kungen och Drottningen – försöker få Labolina att tänka på något annat. Men Labolina blir bara argare och argare.

Film 6. LABAN OCH JULTOMTEN
Det är julafton på Slottet Gomorronsol. Spökfamiljen och Kungafamiljen pyntar och pysslar. Labolina ser fram emot att jultomten ska komma med julklappar. Men Lilla Spöket Laban är rädd för jultomten och gömmer sig under stolen när han kommer. När tomten har gått så bestämmer sig Laban och rusar efter tomten.